Onze werkwijze

1. Vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden

Samen plannen we een vrijblijvend gesprek in waarin we de mogelijkheden bespreken. Waarom heeft u een nieuwe website nodig? Op basis van dit gesprek maken we een scherp voorstel met een concreet plan van aanpak.

2. Voorbereiden samenwerking

Wij streven naar een vloeiend en efficiënt verloop van het project. Daarom verzamelen wij voordat het project start alle nodige informatie: teksten, foto’s, logo’s, wensen en inloggegevens. Hierdoor voorkomen we dat er eindeloos over en weer gemaild, geappt en gebeld wordt.

3. Wij gaan aan de slag met het eerste concept.

Zodra alle nodige informatie is ontvangen, kunnen wij aan de slag met het maken van het eerste concept. Dit concept is vaak binnen (ongeveer) 7 dagen klaar. 

4. Feedbackmoment 1

Wanneer het eerste concept klaar is, ontvangt u de link van de website, zodat u op uw gemak de website kunt bekijken. Daarnaast plannen wij zo nodig een gezamenlijke meeting in waarin we samen de website doornemen en uw feedbackpunten bespreken. De feedback verwerken wij direct na de meeting.

5. Feedbackmoment 2&3

Mocht u na ‘feedbackmoment 1’ nog niet helemaal tevreden zijn, dingen vergeten zijn door te geven of een nieuw idee hebben, dan kunnen wij nog altijd een tweede of derde feedbackmoment inplannen. Op deze manier weten wij zeker dat u een website krijgt die voldoet aan uw wensen.

6. Lancering van uw nieuwe website.

Zodra alle feedback is verwekt en u akkoord heeft gegeven, zetten wij de website online. Hosting, domeinregistratie en onderhoud kunt u aan ons overlaten of zelf regelen. Klik hier voor meer informatie.

Mirjam Slager
Mirjam Slager
2 Juli 2023
Khalid El Hawary
Khalid El Hawary
16 Juni 2023
Snelle en vriendelijke service, eindresultaat is top!
Raymond Van Der Roest
Raymond Van Der Roest
20 Mei 2023
Gisteren is mijn website online gegaan. Lars, heeft met veel geduld en meedenken, al mijn ideeën, wensen en wijzigingen omgezet naar een leuke, mooie en duidelijke site. Lars was nooit te beroerd om weer wat te veranderen of om te zetten. Pas nadat ik helemaal tevreden was en alles goed werkte is hij gisteren dus oneline gegaan. Ik krijg ook nog instructies om zelf kleine aanpassingen te kunnen doen. Lars bedankt voor de samenwerking. Ik zal je zeker aanbevelen. Vrolijke groet, Raymond Clown Pepe
Ilona Elisabeth
Ilona Elisabeth
3 Januari 2023
Lars is een ongelofelijk toegewijde professionele capabele website bouwer. Hij begeleidt je op een hele prettige manier, geeft je rust maar zit je op de juiste manier ook achter je broek aan om je tot actie te manen. Ik kan iedereen Digi2all aanraden om een website mee op te zetten. Hele goede prijs kwaliteit verhouding. Veel dank Lars!
Edwin Franzen
Edwin Franzen
1 Januari 2023
Zeer professioneel. Fijne samenwerking met een prachtige website als resultaat!
Femma Stegenga
Femma Stegenga
20 Oktober 2022
Geweldig resultaat! Zeer tevreden over de samenwerking; professioneel, korte tijdslijnen, zeer klant vriendelijk, zet wens om in een mooi creatief prachtig logo.
Peter Botter
Peter Botter
16 September 2022
Top dienstverlening
Sonja Koeleman
Sonja Koeleman
1 Mei 2022
Samen met Digi2all een prachtige website gemaakt voor een vakantiehuis in Medemblik. Een prettig bedrijf om mee samen te werken. Goede ideeën en oplossingen. Ik kan u digi2all van harte aanbevelen!
Donna Lei
Donna Lei
30 April 2022
Ik ben zeer te vrede hoe hij mijn website heeft gemaakt , nogmaals dankje en echt een aanrader

Vraag nu een offerte aan en ontvang binnen 24 uur reactie van Lars