Website laten maken en onderhouden

Wil je graag zolang mogelijk en veilig gebruik kunnen maken van je website? Dan is het belangrijk om hem goed te onderhouden.

De kracht van onze hosting- en onderhoudspakket

Heb je hier geen tijd voor of wil je deze taak liever uit handen geven? Dan kun je door ons je website laten maken en onderhouden met onze hosting- en onderhoudspakket. Door jouw website up-to-date te houden gaat hij niet alleen langer mee, maar bescherm je jezelf en bezoekers ook tegen hackers. Onze hosting- en onderhoudspakket bevat de volgende kenmerken:

Project webdesign Amsterdam Digi2all UMCG MAECON
website laten maken Digi2all
website laten maken Digi2all
Domeinregistratie & Hosting (incl. DDoS beveiliging + bedrijfsmail)
Maandelijkse software updates, back-ups & SSL-certificaten
Beveiligd tegen hackers

Meer tijd voor jouw onderneming

Ons hosting- en onderhoudspakket brengt niet alleen voordelen met zich mee voor je website en bezoekers. Jij krijgt ook meer tijd voor jouw onderneming. Wij begrijpen ook dat je betere dingen te doen hebt, in plaats van het uitzoeken wat termen als updates, back-ups, snelheid en veiligheid inhouden. Jij wilt je tijd besteden in het bedenken van nieuwe strategieën voor je bedrijf. Jij runt jouw onderneming, wij jouw website!

Heb je nog geen website?

Beschik je nog niet over een website, maar ben je wel geïnteresseerd om door ons je website te laten maken en onderhouden? Neem dan gerust contact met ons op.

Klaar om samen in zee te gaan?

Bel of mail ons, stuur een ansichtkaart of vul gewoon lekker makkelijk het contactformulier in. Dan komen we binnen 24 uur bij je terug!