Hosting & onderhoud uit handen geven?

Een goede website is nooit af. Wil je graag zolang mogelijk en veilig gebruik kunnen maken van je website? Dan is het belangrijk om hem goed te onderhouden. Heb je hier geen tijd voor of wil je deze taak liever uit handen geven? Dan kun je door ons je website laten maken en onderhouden met onze hosting- en onderhoudspakket. Door jouw website up-to-date te houden gaat hij niet alleen langer mee, maar bescherm je jezelf en bezoekers ook tegen hackers.

Wat zit er in onze maatwerk hosting- en onderhoudspakket?

Onze hosting- en onderhoudspakketten zijn volledig op maat gemaakt. We houden rekening met de specifieke behoeften van jouw website, inclusief het aantal vereiste e-mailaccounts en andere technische specificaties. Op basis hiervan stellen we een schatting op van de benodigde schijfruimte en bandbreedte. Onze pakketten zijn standaard inclusief de volgende zaken.

Met ons aan de slag?

Is jouw bedrijf klaar voor de volgende stap? Begin vandaag samen met ons!

Het belang van WordPress-updates

Beveiligingskwetsbaarheden in de software kunnen je website gevoelig maken voor inbreuken door hackers. Dit risico kan worden voorkomen door regelmatige software-updates uit te voeren. Bovendien bestaat het gevaar dat bepaalde functies op den duur niet meer naar behoren werken als je dit verzuimt. Als ondernemer wil je je waarschijnlijk liever niet bezighouden met deze zaken. Gelukkig hoef je dat ook niet te doen. Bij ons kun je rekenen op professioneel beheer van WordPress-updates.