Play Video about webdesign amsterdam Lars de Jong

Website laten maken Amstelveen

Woon je in of in de buurt van Amstelveen en heb je een razendsnelle & maatwerk website nodig? Dan helpen we je graag verder.

Wij hebben voor 35+ verschillende soorten bedrijven een website mogen opleveren. Ons aanpak en doel is echter altijd hetzelfde gebleven: het bouwen van maatwerk websites, gebaseerd op de wensen van de klant, zonder gebruik te maken van kant-en-klare templates. Daarnaast focussen we ons ook op de snelheid en gebruiksvriendelijkheid, zodat je hoger zal scoren in Google. 

Nieuwsgierig, maar geen zin om verder te lezen? Bekijk ons persoonlijke video!

Over Digi2all

Digi2all is een kleinschalig, creatief en innoverend webdesign bureau gelegen in Amsterdam. Aangezien sinds corona veel projecten en samenwerkingen online verlopen, kunnen wij nu door heel Nederland actief zijn. Daarnaast ligt ons kantoor redelijk centraal in Nederland en zijn we op afspraak te bezoeken. Ook zijn we bereid om langs te komen, mocht je dit fijner vinden.

Wij hebben altijd een doel voor ogen: het bouwen van maatwerk websites, gebaseerd op de wensen van de klant, zonder gebruik te maken van kant-en-klare templates. Mocht je dit aanspreken, neem dan gerust contact met ons op!

Digi2all bouwt niet alleen websites in Amstelveen. Zo kun je ook een website laten maken in AmsterdamHelmond, Breda, Utrecht, Friesland en Den Haag.

Garanties website laten maken Amstelveen

Resultaatgerichte WordPress websites

Tegenwoordig kun je op oneindig veel plekken een website laten bouwen. Sommige hiervan zullen zeer zeker een mooi grafisch ontwerp hebben. Echter is dit tegenwoordig niet meer voldoende om op afstand van je concurrenten te blijven. Als je door Digi2all een website voor je bedrijf in Amstelveen laat maken, zullen wij voordat we beginnen met ontwerpen aan de volgende vragen denken:

  • Wat is het doel van jouw website?
  • Welke doelgroep wil je bereiken?
  • Hoe kan je bedrijf daadwerkelijk groeien met een website?


Op deze manier kunnen we een resultaatgerichte & maatwerk website opleveren die jouw concurrenten in Amstelveen laat verbluffen.

website laten maken Digi2all

Website laten maken Amstelveen

Aantal projecten waar we trots op zijn

Wij hebben al voor ruim 35+ kleine en grote opdrachtgevers een website mogen ontwikkelen.

Project webdesign Amsterdam Digi2all UMCG MAECON

Universitair Medisch Centrum Groningen (MAECON)

Het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) is één van de grootste ziekenhuizen in Nederland en is de grootste werkgever van Noord-Nederland. De ruim 12.000 medewerkers werken samen aan zorg, onderzoek, opleiding en onderwijs met als gemeenschappelijke doelstelling: bouwen aan de toekomst van gezondheid. Voor de afdeling MAECON hebben wij een nieuwe website mogen realiseren.

webdesign project vakantievillaijsselmeer van digi2all

Wellness Vakantievilla IJsselmeer

Een prachtige vakantievilla, maar nog te weinig boekingen. Dat is een van de redenen, waarom de eigenaresse bij ons aan kwam kloppen. Het uitbreiden van het bereik door middel van een rustgevende website, folder, huisstijl en logo. Zowel online, als offline een sterke uitstraling. De website heeft een meertaligheid-functie gekregen, zodat het ook aantrekkelijk is voor Engels / Duits sprekende toeristen. Een geslaagd project!

Wat onze opdrachtgevers zeggen

Digi2all wordt beoordeeld met 5 / 5 sterren op basis van 9+ beoordelingen. 

[grw id="917"]
Oprichter Digi2all Lars de Jong

Website laten maken in Amstelveen? Aarzel niet, Lars helpt je graag verder.