Transparant, kosten website laten maken

Wij houden onze tarieven graag transparant. Voor eenvoudige websites hanteren wij vaste tarieven. Geïnteresseerd in een website met uiteenlopende functionaliteiten? Vraag dan gerust een offerte aan.

Brons

Een one page website werkt als een krachtige sales funnel. 

€450

/ eenmalig
Meest gekozen!

Zilver

Dit pakket wordt vaak gekozen wanneer je een dienst/vakantiehuis aanbeveelt.

€750

/ eenmalig

Goud

Dit pakket wordt vaak gekozen door grootschalige bedrijven.

€1250

/ eenmalig
Niet zeker welk pakket het beste bij jou past?
Waar is de website in gebouwd?

Al onze websites worden gebouwd in WordPress. Voordelen: gemakkelijk te beheren, SEO-vriendelijk, vertrouwlijk & veilig. Daarnaast blijft WordPress zich doorontwikkelen.

Regelen jullie ook hosting, domeinnaam & onderhoud?

Ja! Wij begrijpen dat het voor een organisatie fijn is om taken als hosting, domeinregistratie en onderhoud van de website over te laten aan ons. Klik hier voor meer informatie.

Wat moet ik zelf aanleveren?

Wij vragen onze klanten om de teksten en foto’s zelf bij ons aan te leveren. Op deze manier heb je zelf volledig de controle over wat je wilt overbrengen naar je bezoekers.

Staat je vraag hier niet tussen?

Geen antwoord op je vraag? Bekijk dan onze ‘Veelgestelde Vragen’ pagina. Klik hier.

Wat andere over ons zeggen

Zeer professioneel bedrijf die een prachtige website voor ons vakantiehuis heeft gebouwd. Hij nam me 'bij de hand' bij het doorlopen van de stappen voor het beste resultaat. Ook dacht hij mee in het maken van een mooie lay-out. Tevens luisterde hij naar onze wensen. Hij reageert snel en zeer correct. Zeker een aanrader.

Review Klant Digi2all Mirjam Mulder
Mirjam Mulder Vakantievilla Mulder

Lars is een ongelofelijk toegewijde professionele capabele website bouwer. Hij begeleidt je op een hele prettige manier, geeft je rust maar zit je op de juiste manier ook achter je broek aan om je tot actie te manen. Ik kan iedereen Digi2all aanraden om een website mee op te zetten. Hele goede prijs kwaliteit verhouding. Veel dank Lars!

Ilona Elisabeth Casa Sacha

Lars heeft mijn website gemaakt en ik ben er heel tevreden over. Hij had veel geduld en dacht goed mee, hij luisterde naar mijn wensen en liet ze creativiteit erop los. Tot heden als ik Lars nodig heb is hij nog altijd goed bereikbaar en dat waardeer ik zeer! Een samenwerking met Lars is zeker aan te raden!

klant-review-digi2all-profielfoto-Laneesha-Eersteling
Laneesha Eersteling Wees Gegroet Uitvaartverzorging

Digi2all reageert altijd snel, komt met goede ideeën , uitvoering uitstekend , precies zo als ik het bedacht had. Wil Digi2all bedanken voor de fijne samenwerking! Wanneer we weer een website nodig hebben komen we zeker terug.

Profielfoto van opdrachtergever van Digi2all
Ellen van der Schaft Wellness Vakantievilla IJsselmeer

Geweldig resultaat! Zeer tevreden over de samenwerking; professioneel, korte tijdslijnen, zeer klant vriendelijk, zet wens om in een mooi creatief prachtig logo.

Femma Stegenga Femmade

Samen met Digi2all een prachtige website gemaakt voor een vakantiehuis in Medemblik. Een prettig bedrijf om mee samen te werken. Goede ideeën en oplossingen. Ik kan u digi2all van harte aanbevelen!

Sonja Koeleman Vakantiehuis in Medemblik

Klaar om samen in zee te gaan?

Bel of mail ons, stuur een ansichtkaart of vul gewoon lekker makkelijk het contactformulier in. Dan komen we binnen 24 uur bij je terug!