fbpx

Veelgestelde vragen

Wij begrijpen dat het fijn is om alle veelgestelde vragen even rustig door te nemen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ieder website is uniek en heeft zijn eigen functionaliteiten. Afhankelijk van jouw wensen kunnen wij een prijs opstellen. Wanneer we een eenvoudige website bouwen die bestaat uit grofweg 5-6 pagina’s zonder maatwerk functionaliteiten dan kost dat ongeveer 850 euro. Wanneer er veel unieke pagina’s gebouwd moeten worden met diverse functionaliteiten zoals meertaligheid, webshops en/of andere maatwerk modules, dan liggen de kosten grofweg tussen de 1000– 2000 euro. Weten waarom de prijzen in een website kunnen verschillen? Bekijk website laten maken kosten.

Wil je een specifiek bedrag horen, waarmee we rekening houden met jouw wensen en budget? Dan kun je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen

Wij werken altijd met een 50% aanbetaling. Zodra de website klaar is om live te gaan, wordt de andere 50% betaalt.

Al onze websites worden gebouwd in WordPress. WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld. Daarnaast brengt WordPress veel voordelen met zich mee. Zo zijn WordPress websites gemakkelijk te beheren, is het SEO-vriendelijk, vertrouwd en veilig. Daarnaast is WordPress volop in beweging en blijft het zich doorontwikkelen.

Wij vragen onze klanten om de teksten en foto’s zelf bij ons aan te leveren. Op deze manier heb je zelf volledig de controle over wat je wilt overbrengen naar je bezoekers. Daarnaast kun je hierdoor zelf kiezen, om je teksten zelf te schrijven (gratis) of opzoek te gaan naar een (betaalde) tekstenschrijver. 

Nee. Ons doel is om een website bouwen die voldoet aan de wensen van onze klanten. Communicatie is hierbij belangrijk. Tijdens het ontwerpen, zal de klant regelmatig de mogelijkheid krijgen om feedback te geven. Wanneer we uiteindelijk een ontwerp hebben waar de klant tevreden mee is, zal de website daadwerkelijk gebouwd worden in WordPress. Dit doen wij op een test-locatie. Hierdoor kunnen we tijdens het bouwen een linkje delen, zodat je zelf ook de website kan bekijken, tijdens het project.

Naast het tempo waarmee wij werken, hangt dit ook af van de communicatie met de klant. We streven ernaar om een one-page website binnen 1 week af te hebben. Een website die bestaat uit 5 pagina’s, binnen 2 à 3 weken.

Jazeker! Het is zeer eenvoudig om na oplevering de teksten en foto’s aan te passen op je website. Mocht het niet lukken, kun je altijd bij ons aankloppen.

Ten eerste, zijn wij een kleinschalig, creatief en jong gedreven team. Wij vinden het belangrijk dat we ieder project genoeg aandacht kunnen geven. Afraffelen is een ‘no-go’. Daarom doen wij maximaal zo’n 5 projecten tegelijk, in tegenstelling tot grotere webdesign bureaus. Door ons kleinschaligheid heb je tijdens de samenwerking nauw contact met de bouwer van je website. Hierdoor kun je op een website rekenen die voldoet aan jouw wensen. 

Wil je een website door ons laten maken? Neem dan gerust contact met ons op!

Klein onderhoud, het wijzigen van woorden, korte teksten en dergelijke, wordt tot 2 weken na oplevering van een nieuwe door Digi2all geleverde website gratis uitgevoerd mits de opzet en inhoud van de website of de diverse onderliggende pagina’s op hoofdlijnen identiek blijven.

Mocht je graag een grote aanpassing willen aan je website, kun je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Ja! Wij begrijpen dat het voor een organisatie fijn is om taken als hosting, domeinregistratie en onderhoud van de website over te laten aan ons. Op deze manier ben je hier als organisatie geen tijd aan kwijt, en weet je zeker dat je website goed up-to-date blijft. Daarnaast is het uiteraard ook fijn om alles op  één locatie te hebben. Meer informatie nodig? Bekijk website laten maken en onderhouden.

Wil je dit liever zelf regelen? Dan is dit uiteraard ook mogelijk.

“Ieder project is uniek, heeft zijn eigen problemen & oplossingen. Dat maakt dit vak zo leuk!”