Onze klanten aan het woord

Erg fijne samenwerking, snelle reactie tijd en super blij met het resultaat. Na de eerste website ook een tweede website laten bouwen door Lars. Communicatie verliep soepel. Echt een aanrader.

google
Ibrahim Caglayan
december 11, 2023

Prachtige website gemaakt voor mijn onlangs opgezette thuiszorg. Erg geduldig verbeterd alle feedback volgens afspraak en houdt zich aan de afspraken. Professionele communicatie en proactieve houding. Toppertje!

google
Youri Wiegerink
oktober 10, 2023

Professionele partij die voor mij een goede website heeft gebouwd. Hadden wat problemen met de hosting en is allemaal keurig opgelost door Lars. Nogmaals onwijs bedankt!

google
Hatice B
september 8, 2023

Bedankt voor snelle en fijne samenwerking!

google
Ramino Beckers
augustus 23, 2023

Hele goede en snelle service! Absoluut een aanrader. Er wordt goed meegedacht en snel gehandeld👌🏻

google
Adil Muharemovic
augustus 19, 2023

Nieuwe website gennaakt. Zeer tevreden. Geholpen van a tot z.

google
Theodorus Doorn
juli 31, 2023

We zijn geweldig geholpen...mooie en functionele website gemaakt... echt een aanrader

google
Mirjam Slager
juli 2, 2023
google
Khalid El Hawary
juni 16, 2023

Snelle en vriendelijke service, eindresultaat is top!

Gisteren is mijn website online gegaan. Lars, heeft met veel geduld en meedenken, al mijn ideeën, wensen en wijzigingen omgezet naar een leuke, mooie en duidelijke site. Lars was nooit te beroerd om weer wat te veranderen of om te zetten. Pas nadat ik helemaal tevreden was en alles goed werkte is hij gisteren dus oneline gegaan. Ik krijg ook nog instructies om zelf kleine aanpassingen te kunnen doen. Lars bedankt voor de samenwerking. Ik zal je zeker aanbevelen. Vrolijke groet, Raymond Clown Pepe

google
Casa Sacha (Carvoeiro)
januari 3, 2023

Lars is een ongelofelijk toegewijde professionele capabele website bouwer. Hij begeleidt je op een hele prettige manier, geeft je rust maar zit je op de juiste manier ook achter je broek aan om je tot actie te manen. Ik kan iedereen Digi2all aanraden om een website mee op te zetten. Hele goede prijs kwaliteit verhouding. Veel dank Lars!

google
Edwin Franzen
januari 1, 2023

Zeer professioneel. Fijne samenwerking met een prachtige website als resultaat!

google
Femma Stegenga
oktober 20, 2022

Geweldig resultaat! Zeer tevreden over de samenwerking; professioneel, korte tijdslijnen, zeer klant vriendelijk, zet wens om in een mooi creatief prachtig logo.

google
Peter Botter
september 16, 2022

Top dienstverlening

google
Sonja Koeleman
mei 1, 2022

Samen met Digi2all een prachtige website gemaakt voor een vakantiehuis in Medemblik. Een prettig bedrijf om mee samen te werken. Goede ideeën en oplossingen. Ik kan u digi2all van harte aanbevelen!

google
Donna Lei
april 30, 2022

Ik ben zeer te vrede hoe hij mijn website heeft gemaakt , nogmaals dankje en echt een aanrader

google
Ellen van der Schaft
april 19, 2022

Digi2all reageert altijd snel, komt met goede ideeën , uitvoering uitstekend , precies zo als ik het bedacht had. Wil Digi2all bedanken voor de fijne samenwerking! Wanneer we weer een website nodig hebben komen we zeker terug.

google
Laneesha Eersteling
april 3, 2022

Lars heeft mijn website gemaakt en ik ben er heel tevreden over. Hij had veel geduld en dacht goed mee, hij luisterde naar mijn wensen en liet ze creativiteit erop los. Tot heden als ik Lars nodig heb is hij nog altijd goed bereikbaar en dat waardeer ik zeer! Een samenwerking met Lars is zeker aan te raden!

Digi2all heeft een website gemaakt voor mij. Ik ben uiterst tevreden!!

google
Mirjam Mulder
maart 29, 2022

Zeer professioneel bedrijf die een prachtige website voor ons vakantiehuis heeft gebouwd. Hij nam me 'bij de hand' bij het doorlopen van de stappen voor het beste resultaat. Ook dacht hij mee in het maken van een mooie lay-out. Tevens luisterde hij naar onze wensen. Hij reageert snel en zeer correct. Zeker een aanrader.

google
Aafke Oostijen
maart 29, 2022

Heeft mij snel en met veel kennis geholpen met het maken van mijn website.

google
Bjorn de jong
maart 15, 2022
google
Lonneke Furst
maart 15, 2022

Lars heeft het begin van mijn webshop gemaakt. Hij was duidelijk en snapte gelijk wat ik wilde, Hij vondt het volgens mij een te simpel idee, maar zei er verder niets van en kwam mij tegemoed met al zijn hulp en geduld. Ook maakte hij 6 video bestandjes waarin ik kon zien hoe ik categorieen kon maken , fotos kon toevoegen etc. Bedankt Lars!

Open WhatsApp
1
Chat met Lars
Hoi 👋
Waarmee kunnen we je verder helpen?