fbpx

Over Wellness Vakantievilla IJsselmeer

Wij zijn Ellen & Andre, de trotse ouders van drie volwassen kinderen. Van jongs af zijn wij al te vinden in, op of aan het water. Dit vakantiepark is dan ook bij uitstek de perfecte plek voor een watersport vakantie. Hopelijk geniet je net zoveel als wij van deze mooie watervilla met sauna, jacuzzi, sunshower, Green Egg en airco. Er is veel te beleven in deze waterrijke omgeving, pittoreske stadjes, diverse musea, fiets- en wandelroutes en de faciliteiten van het vakantiepark. Ga er lekker op uit of geniet van de diverse wellness voorzieningen in de vakantiewoning. Zelfs met slecht weer hoef je je geen moment te vervelen.

De situatie

Bij Wellness Vakantievilla IJsselmeer ligt de focus op ultieme ontspanning en luxe. Met een prachtig uitzicht op het IJsselmeer, sauna, jacuzzi en sunshower wordt alles gedaan om bezoekers een onvergetelijke ervaring te bieden. Echter, bleek het bereik van deze prachtige locatie beperkt te zijn en was het aantal boekingen onder verwachting. Beseffend dat een Facebook-pagina niet genoeg was om het bereik te vergroten, hebben wij als webdesign expert een website gecreëerd met als doel: het aantal boekingen te optimaliseren en de bekendheid van Wellness Vakantievilla IJsselmeer te vergroten.

Het resultaat

Ellen & Andre hadden een duidelijk beeld van hun wensen voor de visuele stijl en kleurgebruik van hun website. Onze taak was om dit beeld tot uitvoering te brengen. In slechts drie weken wisten wij een opvallende en professionele website te creëren die bestaat uit vijf unieke pagina’s. De website is ook beschikbaar in drie talen, namelijk Nederlands, Duits en Engels, en biedt een gastenboek voor bezoekers om hun ervaringen te delen.

Bekijk de website: https://www.vakantievillaijsselmeer.nl/

Onze expertise in branding en design strekt zich verder uit dan alleen websites. Wij hebben het genoegen gehad om voor Ellen en Andre ook het logo en flyers te ontwerpen, die perfect aansluiten bij de huisstijl van de website. Onze toewijding aan coherencie en consistentie zorgt voor een sterk en herkenbaar merkbeeld.

Folder vakantievillaijsselmeer gemaakt door Digi2all

Recent afgeronde projecten

In de afgelopen jaren hebben wij vanuit Amsterdam door heel Nederland voor verschillende bedrijven websites mogen ontwikkelen. Dit voor bedrijven uit vrijwel ieder denkbare sector.

Meertalige website voor vakantievilla Casa Sacha

Sportieve website voor YouTuber Anthony Kruijver

Vraag nu een offerte aan en ontvang binnen 24 uur reactie van Lars

Open chat
Direct antwoord
Hoi 👋
Hoe kan ik je verder helpen?