fbpx

Over UMCG (MAECON)

MAECON is werkzaam bij het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) en/of de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). De leden zijn onafhankelijke senior onderzoekers en vertegenwoordigen een breed scala aan subspecialismen die te maken hebben met medicatietrouw.

De situatie

MAECON was op zoek naar een uitlaatklep om hun kwaliteiten, nieuws en succesverhalen te delen met de wereld. Na uitgebreid onderzoek en afweging van diverse mogelijkheden, kwamen wij tot de ontdekking dat een goed functionerende website de ideale oplossing was. Dit gaf hen de kans om zichzelf op een indrukwekkende manier te presenteren en hun expertise op een professionele manier te tonen aan een breder publiek.

Het resultaat

Na een grondig overleg om alle wensen en verwachtingen te bespreken, gaven we ons vol over aan het ontwerpproces. Het resultaat was een modern en professioneel ontwerp, dat na goedkeuring direct werd omgezet in een levendige en interactieve website. Met negen uniek ontworpen pagina’s, een blog voor nieuws, een projectenmodule en een handige zoekfunctie was dit project een absolute voltreffer!

Bekijk de website: https://maecon.eu/

Recent afgeronde projecten

In de afgelopen jaren hebben wij vanuit Amsterdam door heel Nederland voor verschillende bedrijven websites mogen ontwikkelen. Dit voor bedrijven uit vrijwel ieder denkbare sector.

Meertalige website voor vakantievilla Casa Sacha

Sportieve website voor YouTuber Anthony Kruijver

Vraag nu een offerte aan en ontvang binnen 24 uur reactie van Lars

Open chat
Direct antwoord
Hoi 👋
Hoe kan ik je verder helpen?