fbpx

Over Casa Sacha

Toen de nichten Elisabeth en Ilona voor het eerst in Portugal kwamen werden ze direct verliefd op het land, de omgeving en het huis. Casa Sacha voelde meteen voor hun als thuis. Dit gevoel wilden ze ook aan andere vakantiegangers geven. Zo is vakantievilla Casa Sacha ontstaan!

De situatie

Ilona & Elisabeth hadden moeite met het aantrekken van nieuwe klanten en wilden een groter bereik. Ons team heeft een professionele website ontworpen & ontwikkeld, die hun specifieke behoeften aansloot en hun doelstellingen verwezenlijkte. Resultaat: een groter bereik en meer klanten voor Ilona & Elisabeth.

Het resultaat

Wij zijn trots op de website die we voor Ilona & Elisabeth hebben mogen ontwikkelen. De website is opgebouwd uit vijf unieke pagina’s die specifiek zijn ontworpen om de sfeer en de kleuren van de villa weer te geven. Het doel was om een professionele en aantrekkelijke website te creëren die de villa op een prachtige manier presenteert. De website is beschikbaar in drie talen – Duits, Nederlands en Engels – zodat gebruikers van over de hele wereld de website gemakkelijk kunnen begrijpen en gebruiken. Door gebruik te maken van prachtige foto’s, willen we bezoekers een echt gevoel geven van de villa en de omgeving. We zijn er trots op om te kunnen zeggen dat we deze website hebben ontworpen om Casa Sacha te helpen meer bereik en klanten te genereren.

Bekijk de website: https://www.casasacha.nl/en/home-en/

Recent afgeronde projecten

In de afgelopen jaren hebben wij vanuit Amsterdam door heel Nederland voor verschillende bedrijven websites mogen ontwikkelen. Dit voor bedrijven uit vrijwel ieder denkbare sector.

Meertalige website voor vakantievilla Casa Sacha

Sportieve website voor YouTuber Anthony Kruijver

Vraag nu een offerte aan en ontvang binnen 24 uur reactie van Lars

Open chat
Direct antwoord
Hoi 👋
Hoe kan ik je verder helpen?