fbpx

Over Anthony Kruijver

Anthony Kruijver is een bekende fitness, fashion & lifestyle influencer van Nederland. Hij heeft 144.000 abonnees op YouTube en 76.000 volgers op Instagram. Naast het entertainen van zijn volgers helpt hij ze ook met personal training en op maat gemaakte trainings- en voedingsschema’s.

De situatie

Anthony Kruijver was op zoek naar een nieuwe website die zijn persoonlijke trainingen, merchandise, trainings- en voedingsschema’s op een effectieve manier aan zijn volgers kon presenteren. Zijn oude website was verouderd, niet meer functioneel en niet meer beveiligd, wat betekende dat hij op zoek was naar een nieuwe oplossing.

Dat is waar wij in beeld kwamen. Wij bouwden een nieuwe website voor Anthony die niet alleen aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk was, maar ook beveiligd en volgens de laatste technische standaarden was opgebouwd. Nu kan Anthony zijn volgers op een eenvoudige manier toegang geven tot zijn personal trainingen, merchandise, trainings- en voedingsschema’s, zodat zij hun doelen kunnen bereiken.

Het resultaat

Samen met Anthony Kruijver ontwikkelden we een one-page website die precies aan zijn vereisten voldeed. Met behulp van een geïntegreerde webshop kunnen volgers eenvoudig producten bestellen en betalen via iDEAL. Daarnaast bieden we Anthony een automatisch werkend contactformulier, zodat zijn volgers hem gemakkelijk kunnen bereiken.

Bekijk de website: https://www.anthonykruijverfitness.nl/

Daar bleef het niet bij. Wekelijks helpen we ook het YouTube-kanaal van Anthony te onderhouden door middel van grafische vormgeving. Of het nu gaat om het ontwerpen van banners en thumbnails voor zijn video’s, wij zijn er om Anthony’s visuele uitstraling op het internet te verbeteren.

Recent afgeronde projecten

In de afgelopen jaren hebben wij vanuit Amsterdam door heel Nederland voor verschillende bedrijven websites mogen ontwikkelen. Dit voor bedrijven uit vrijwel ieder denkbare sector.

Hosting is een online dienst die de website-bestanden op een server bewaart en het beheer en onderhoud hiervan verzorgt. Hierdoor is de website altijd online beschikbaar en snel te bereiken voor gebruikers. Er zijn verschillende soorten hosting, waaronder shared, VPS en dedicated hosting, elk met hun eigen voordelen en nadelen. Een goede hosting is belangrijk voor de prestaties en de beveiliging van de website.

WordPress is een gebruiksvriendelijk open source CMS voor het creëren en beheren van websites en blogs. Het platform biedt veel gratis en betaalde plugins en templates voor verbetering van functionaliteit en uitstraling, en is flexibel aan te passen aan specifieke behoeften. Het is populair dankzij de grote online community en uitgebreide documentatie.

Vraag nu een offerte aan en ontvang binnen 24 uur reactie van Lars

Open chat
Direct antwoord
Hoi 👋
Hoe kan ik je verder helpen?