Onze prijzen

Voordat u betaalt, nodigen we u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek (telefonisch). Tijdens dit gesprek kunnen we uw wensen bespreken en kijken of we de juiste match zijn om uw nieuwe website te realiseren! Twijfelt u welk pakket het beste bij uw bedrijf past? We helpen u graag om de juiste keuze te maken.

Brons

€350

/ eenmalig

Zilver

€750

/ eenmalig

Goud

In overleg

1. Vrijblijvend gesprek & gratis offerte.

2. Wij gaan de website ontwerpen & bouwen.

3. Uw feedback verwerken in de website.

4. Lancering van uw nieuwe website.

Raymond Van Der Roest
Raymond Van Der Roest
Gisteren is mijn website online gegaan. Lars, heeft met veel geduld en meedenken, al mijn ideeën, wensen en wijzigingen omgezet naar een leuke, mooie en duidelijke site. Lars was nooit te beroerd om weer wat te veranderen of om te zetten. Pas nadat ik helemaal tevreden was en alles goed werkte is hij gisteren dus oneline gegaan. Ik krijg ook nog instructies om zelf kleine aanpassingen te kunnen doen. Lars bedankt voor de samenwerking. Ik zal je zeker aanbevelen. Vrolijke groet, Raymond Clown Pepe
Ilona Elisabeth
Ilona Elisabeth
Lars is een ongelofelijk toegewijde professionele capabele website bouwer. Hij begeleidt je op een hele prettige manier, geeft je rust maar zit je op de juiste manier ook achter je broek aan om je tot actie te manen. Ik kan iedereen Digi2all aanraden om een website mee op te zetten. Hele goede prijs kwaliteit verhouding. Veel dank Lars!
Edwin Franzen
Edwin Franzen
Zeer professioneel. Fijne samenwerking met een prachtige website als resultaat!
Femma Stegenga
Femma Stegenga
Geweldig resultaat! Zeer tevreden over de samenwerking; professioneel, korte tijdslijnen, zeer klant vriendelijk, zet wens om in een mooi creatief prachtig logo.
Peter Botter
Peter Botter
Top dienstverlening
Sonja Koeleman
Sonja Koeleman
Samen met Digi2all een prachtige website gemaakt voor een vakantiehuis in Medemblik. Een prettig bedrijf om mee samen te werken. Goede ideeën en oplossingen. Ik kan u digi2all van harte aanbevelen!
Donna Lei
Donna Lei
Ik ben zeer te vrede hoe hij mijn website heeft gemaakt , nogmaals dankje en echt een aanrader
Ellen van der Schaft
Ellen van der Schaft
Digi2all reageert altijd snel, komt met goede ideeën , uitvoering uitstekend , precies zo als ik het bedacht had. Wil Digi2all bedanken voor de fijne samenwerking! Wanneer we weer een website nodig hebben komen we zeker terug.
Laneesha Eersteling
Laneesha Eersteling
Lars heeft mijn website gemaakt en ik ben er heel tevreden over. Hij had veel geduld en dacht goed mee, hij luisterde naar mijn wensen en liet ze creativiteit erop los. Tot heden als ik Lars nodig heb is hij nog altijd goed bereikbaar en dat waardeer ik zeer! Een samenwerking met Lars is zeker aan te raden!
Wakumkunst Scheveningen (Schilderijen)
Wakumkunst Scheveningen (Schilderijen)
Digi2all heeft een website gemaakt voor mij. Ik ben uiterst tevreden!!

Vraag nu een offerte aan en ontvang binnen 24 uur reactie van Lars