Onze prijzen

Voordat u betaalt, nodigen we u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek (telefonisch). Tijdens dit gesprek kunnen we uw wensen bespreken en kijken of we de juiste match zijn om uw nieuwe website te realiseren! Twijfelt u welk pakket het beste bij uw bedrijf past? We helpen u graag om de juiste keuze te maken.

Brons

€350

/ eenmalig

Zilver

€750

/ eenmalig

Goud

In overleg

1. Vrijblijvend gesprek & gratis offerte.

2. Wij gaan de website ontwerpen & bouwen.

3. Uw feedback verwerken in de website.

4. Lancering van uw nieuwe website.

Mirjam Slager
Mirjam Slager
2 Juli 2023
Khalid El Hawary
Khalid El Hawary
16 Juni 2023
Snelle en vriendelijke service, eindresultaat is top!
Raymond Van Der Roest
Raymond Van Der Roest
20 Mei 2023
Gisteren is mijn website online gegaan. Lars, heeft met veel geduld en meedenken, al mijn ideeën, wensen en wijzigingen omgezet naar een leuke, mooie en duidelijke site. Lars was nooit te beroerd om weer wat te veranderen of om te zetten. Pas nadat ik helemaal tevreden was en alles goed werkte is hij gisteren dus oneline gegaan. Ik krijg ook nog instructies om zelf kleine aanpassingen te kunnen doen. Lars bedankt voor de samenwerking. Ik zal je zeker aanbevelen. Vrolijke groet, Raymond Clown Pepe
Ilona Elisabeth
Ilona Elisabeth
3 Januari 2023
Lars is een ongelofelijk toegewijde professionele capabele website bouwer. Hij begeleidt je op een hele prettige manier, geeft je rust maar zit je op de juiste manier ook achter je broek aan om je tot actie te manen. Ik kan iedereen Digi2all aanraden om een website mee op te zetten. Hele goede prijs kwaliteit verhouding. Veel dank Lars!
Edwin Franzen
Edwin Franzen
1 Januari 2023
Zeer professioneel. Fijne samenwerking met een prachtige website als resultaat!
Femma Stegenga
Femma Stegenga
20 Oktober 2022
Geweldig resultaat! Zeer tevreden over de samenwerking; professioneel, korte tijdslijnen, zeer klant vriendelijk, zet wens om in een mooi creatief prachtig logo.
Peter Botter
Peter Botter
16 September 2022
Top dienstverlening
Sonja Koeleman
Sonja Koeleman
1 Mei 2022
Samen met Digi2all een prachtige website gemaakt voor een vakantiehuis in Medemblik. Een prettig bedrijf om mee samen te werken. Goede ideeën en oplossingen. Ik kan u digi2all van harte aanbevelen!
Donna Lei
Donna Lei
30 April 2022
Ik ben zeer te vrede hoe hij mijn website heeft gemaakt , nogmaals dankje en echt een aanrader

Vraag nu een offerte aan en ontvang binnen 24 uur reactie van Lars