Webdesignbureau Amsterdam

Benieuwd naar onze samenwerkingen?

5/5

5 / 5 sterren op basis van 16+ beoordelingen

 

Neem gerust een kijkje naar voorgaande projecten. Hopelijk komt jou project hier binnenkort ook tussen te staan! Vraag vrijblijvend een offerte aan of stel gerust een vraag.

De eigenaresse van dit prachtige vakantievilla had geïnvesteerd in een luxe vakantievilla. Echter had ze nog bereik nodig om haar eerste klanten te kunnen bereiken. Hiervoor hebben wij een website, folder en logo ontworpen. Op deze manier konden mensen online, als offline kennis maken met de vakantievilla. 

Anthony Kruijver is met zijn 142K abonnees momenteel een van de bekendste fitness YouTuber van Nederland. Hij was opzoek naar een sportief uitstralende website. Daarnaast wilde hij ook graag zijn diensten en merchandise kunnen aanbieden. Het was een geslaagd project!

Strijkviertel (Opus Vastgoed)

Opus Vastgoed ontwikkelt als gedelegeerd ontwikkelaar of als mede participant projecten van initiatief tot en met oplevering. Maar ook in de afzonderlijke fases van een project kunnen zij met hun kennis en expertise bijdragen. Zij streven naar samenwerkingen met beleggers, investeerders en bouwers. 

Bakker Schoonmaakbedrijf liep met hun website tegen verschillende problemen aan. De oorzaak hiervan was dat de website in een verouderd systeem was gebouwd. Het doel van dit project was, om de complete website na te bouwen in Elementor, zodat de problemen verholpen konden worden. Nu beschikken ze weer over een goed functionerende website!

“Zeer professioneel bedrijf die een prachtige website voor ons vakantiehuis heeft gebouwd. Hij nam me ‘bij de hand’ bij het doorlopen van de stappen voor het beste resultaat. Ook dacht hij mee in het maken van een mooie lay-out. Tevens luisterde hij naar onze wensen. Hij reageert snel en zeer correct. Zeker een aanrader.” – Mirjam Mulder

Aafke Ondersteunt

“Heeft mij snel en met veel kennis geholpen met het maken van mijn website.” – Aafke Oostijen

Vakantieschuurtje

“Ik ben zeer te vrede hoe hij mijn website heeft gemaakt , nogmaals dankje en echt een aanrader” – Donna Lei

Camfly flyer, logo & poster

Camfly is een bedrijf die zich bezighoudt met het maken van unieke dronevideos. De skills hadden ze al, alleen moesten ze nog bereik creëren. Met behulp van onze eye-catching logo, flyers en poster wisten ze hun eerste klanten binnen te krijgen.

Sonja Koeleman
Sonja Koeleman
2022-05-01
Samen met Digi2all een prachtige website gemaakt voor een vakantiehuis in Medemblik. Een prettig bedrijf om mee samen te werken. Goede ideeën en oplossingen. Ik kan u digi2all van harte aanbevelen!
Donna Lei
Donna Lei
2022-04-30
Ik ben zeer te vrede hoe hij mijn website heeft gemaakt , nogmaals dankje en echt een aanrader
Ellen van der Schaft
Ellen van der Schaft
2022-04-19
Digi2all reageert altijd snel, komt met goede ideeën , uitvoering uitstekend , precies zo als ik het bedacht had. Wil Digi2all bedanken voor de fijne samenwerking! Wanneer we weer een website nodig hebben komen we zeker terug.
Laneesha Eersteling
Laneesha Eersteling
2022-04-03
Lars heeft mijn website gemaakt en ik ben er heel tevreden over. Hij had veel geduld en dacht goed mee, hij luisterde naar mijn wensen en liet ze creativiteit erop los. Tot heden als ik Lars nodig heb is hij nog altijd goed bereikbaar en dat waardeer ik zeer! Een samenwerking met Lars is zeker aan te raden!
Wakumkunst “Wakum - Studio 1985” Scheveningen
Wakumkunst “Wakum - Studio 1985” Scheveningen
2022-04-01
Digi2all heeft een website gemaakt voor mij. Ik ben uiterst tevreden!!
Mirjam Mulder
Mirjam Mulder
2022-03-29
Zeer professioneel bedrijf die een prachtige website voor ons vakantiehuis heeft gebouwd. Hij nam me 'bij de hand' bij het doorlopen van de stappen voor het beste resultaat. Ook dacht hij mee in het maken van een mooie lay-out. Tevens luisterde hij naar onze wensen. Hij reageert snel en zeer correct. Zeker een aanrader.
Aafke Oostijen
Aafke Oostijen
2022-03-29
Heeft mij snel en met veel kennis geholpen met het maken van mijn website.
Bjorn de jong
Bjorn de jong
2022-03-15
Lonneke Furst
Lonneke Furst
2022-03-15
Lars heeft het begin van mijn webshop gemaakt. Hij was duidelijk en snapte gelijk wat ik wilde, Hij vondt het volgens mij een te simpel idee, maar zei er verder niets van en kwam mij tegemoed met al zijn hulp en geduld. Ook maakte hij 6 video bestandjes waarin ik kon zien hoe ik categorieen kon maken , fotos kon toevoegen etc. Bedankt Lars!

BINNEN 24 UUR antwoord

Deel jouw wensen, ideeën of vragen!

Heb je vragen over het laten maken van een website? Ben je benieuwd of we jouw wensen ook daadwerkelijk waar kunnen maken? Neem dan gerust contact met ons op! Lars zal binnen 24 uur antwoord geven.

× Vragen? Chat met Lars.