Webdesignbureau Amsterdam

Digi2all is een kleinschalig, maar veelzijdig designbureau

5/5

5 / 5 sterren op basis van 16+ beoordelingen

 

Wie zijn 'wij'?

Mijn naam is Lars de Jong. Oprichter van Digi2all. Vanaf kleins af aan houd ik er van om mijn creativiteit te gebruiken en mensen te helpen. Al snel ontdekte ik webdesign. Ieder project is anders en heeft zijn eigen probleem. Oplossend denken is wat mij naast webdesign energie geeft.

Digi2all is een jong, kleinschalig en innoverend webdesignbureau in Amsterdam. Wij bouwen een resultaatgerichte website waarmee jouw organisatie verder kan groeien. Duidelijke afspraken. Nauw contact met de bouwers. En afgestemd naar jouw wensen.

Wat is onze visie?

Veel webdesignbureaus kiezen ervoor om zoveel mogelijk projecten aan te nemen en alles zo snel mogelijk af te ronden. Ze kiezen voor een massaproductie. Dit is iets waar Digi2all niet bij wilt horen. Het bouwen van een website heeft volle aandacht nodig. Dit is ook een van de redenen dat wij een beperkt aantal projecten tegelijkertijd doen. 

Daarnaast is ons doel uiteraard om een website te bouwen die resultaat biedt. Een website die een probleem van een organisatie oplost. Bij ons gaat het niet alleen om het ontwerpen, maar ook oplossend denken. 

2012 - 2017

Tekenen, knutselen & sporten

Toen ik klein was, was ik al veel met creatieve dingen bezig. Naast dat ik het leuk vond om buiten te sporten, kon ik er ook van genieten om mijn creatieve kant te gebruiken. Hierdoor begon ik al op jonge leeftijd met de dingen, waar ik me nu nog steeds mee vermaak.

2017 - 2019

Anthony Kruijver (YouTuber)

In 2017 begon ik een samenwerking met YouTuber Anthony Kruijver (143.000 abonnees). De grootste Nederlandstalige fitness YouTuber. Mijn taak was om de thumbnails voor zijn video’s te ontwerpen. Weer een samenwerking waar ik mijn creativiteit in kwijt kon.

2020 - 2021

Begin Digi2all.nl

Hierdoor opende er voor mij nieuwe deuren. Ik raakte ook geïnteresseerd in andere kanten van het grafische werk. Zo ben ik ook begonnen met het maken van websites voor andere mensen. Toen ik merkte dat er veel vraag was, ben ik met veel plezier met digi2all.nl begonnen.

2022 - heden

Vernieuwing Digi2all.nl

Nadat ik mijn eerste klanten heb kunnen helpen, was het tijd voor een vernieuwing. Daarnaast wilde ik het ook professioneler aanpakken, waardoor ik me bij de KVK had ingeschreven. Digi2all heeft ook een nieuwe website gekregen.

Sonja Koeleman
Sonja Koeleman
2022-05-01
Samen met Digi2all een prachtige website gemaakt voor een vakantiehuis in Medemblik. Een prettig bedrijf om mee samen te werken. Goede ideeën en oplossingen. Ik kan u digi2all van harte aanbevelen!
Donna Lei
Donna Lei
2022-04-30
Ik ben zeer te vrede hoe hij mijn website heeft gemaakt , nogmaals dankje en echt een aanrader
Ellen van der Schaft
Ellen van der Schaft
2022-04-19
Digi2all reageert altijd snel, komt met goede ideeën , uitvoering uitstekend , precies zo als ik het bedacht had. Wil Digi2all bedanken voor de fijne samenwerking! Wanneer we weer een website nodig hebben komen we zeker terug.
Laneesha Eersteling
Laneesha Eersteling
2022-04-03
Lars heeft mijn website gemaakt en ik ben er heel tevreden over. Hij had veel geduld en dacht goed mee, hij luisterde naar mijn wensen en liet ze creativiteit erop los. Tot heden als ik Lars nodig heb is hij nog altijd goed bereikbaar en dat waardeer ik zeer! Een samenwerking met Lars is zeker aan te raden!
Wakumkunst “Wakum - Studio 1985” Scheveningen
Wakumkunst “Wakum - Studio 1985” Scheveningen
2022-04-01
Digi2all heeft een website gemaakt voor mij. Ik ben uiterst tevreden!!
Mirjam Mulder
Mirjam Mulder
2022-03-29
Zeer professioneel bedrijf die een prachtige website voor ons vakantiehuis heeft gebouwd. Hij nam me 'bij de hand' bij het doorlopen van de stappen voor het beste resultaat. Ook dacht hij mee in het maken van een mooie lay-out. Tevens luisterde hij naar onze wensen. Hij reageert snel en zeer correct. Zeker een aanrader.
Aafke Oostijen
Aafke Oostijen
2022-03-29
Heeft mij snel en met veel kennis geholpen met het maken van mijn website.
Bjorn de jong
Bjorn de jong
2022-03-15
Lonneke Furst
Lonneke Furst
2022-03-15
Lars heeft het begin van mijn webshop gemaakt. Hij was duidelijk en snapte gelijk wat ik wilde, Hij vondt het volgens mij een te simpel idee, maar zei er verder niets van en kwam mij tegemoed met al zijn hulp en geduld. Ook maakte hij 6 video bestandjes waarin ik kon zien hoe ik categorieen kon maken , fotos kon toevoegen etc. Bedankt Lars!

BINNEN 24 UUR antwoord

Deel jouw wensen, ideeën of vragen!

Heb je vragen over het laten maken van een website? Ben je benieuwd of we jouw wensen ook daadwerkelijk waar kunnen maken? Neem dan gerust contact met ons op! Lars zal binnen 24 uur antwoord geven.

× Vragen? Chat met Lars.