Nutrix-group.nl

Nutrix Group is dé bemiddelingsorganisatie met de juiste ervaring binnen de persoonsbemiddeling en de zorgsector. Om aan de behoeften van onze opdrachtgevers te voldoen leveren wij hoogwaardige zorgprofessionals. Nutrix-Group zet haar wervingscampagnes breed in en gebruikt hiervoor diverse kanalen om zich op deze manier aan hoogwaardige zorgprofessionals te binden.

Het resultaat

Het recente project voor Nutrix Group betrof het creëren van een geheel nieuwe website die voldeed aan de behoeften van deze bemiddelingsorganisatie. Voorafgaand aan deze vernieuwing had de vorige website een onoverzichtelijke en onbetrouwbare uitstraling, wat niet overeenkwam met de gewenste imago van een bemiddelingsorganisatie.

Het eindresultaat van het project is een nieuwe website bestaande uit zes unieke pagina’s. Met de opzet van een rustige en eenvoudige uitstraling is er bewust gekozen voor een design dat vertrouwen uitstraalt. Door deze aanpak kunnen bezoekers gemakkelijker hun weg vinden op de website en de gewenste informatie vinden. Bovendien hebben bezoekers nu de mogelijkheid om via een contactformulier rechtstreeks contact op te nemen met Nutrix Group en zelfs hun CV te uploaden.

De nieuwe website voor Nutrix Group is een belangrijke stap vooruit in het versterken van hun professionele imago en het aantrekken van hoogwaardige zorgprofessionals. Met een overzichtelijke navigatie en een gestroomlijnd contactproces kunnen bezoekers nu gemakkelijk in contact komen met Nutrix Group en hun carrièremogelijkheden in de zorgsector verkennen. Het resultaat is een website die de betrouwbaarheid en expertise van Nutrix Group weerspiegelt, en tegelijkertijd een gebruiksvriendelijke ervaring biedt voor bezoekers.

Met ons aan de slag?

Is jouw bedrijf klaar voor de volgende stap? Begin vandaag samen met ons!

Ontvang 5 gratis persoonlijke tips om jouw website direct te verbeteren!

Wil je waardevolle inzichten krijgen over hoe je jouw huidige website kunt verbeteren? Laat je gegevens achter en ontvang een gratis persoonlijke video waarin wij 5 praktische tips delen om jouw online aanwezigheid te optimaliseren.