Samen je wensen bespreken?

Wil je graag een website laten maken, of heb je vragen? We helpen je graag verder.

Sonja Koeleman
Sonja Koeleman
2022-05-01
Samen met Digi2all een prachtige website gemaakt voor een vakantiehuis in Medemblik. Een prettig bedrijf om mee samen te werken. Goede ideeën en oplossingen. Ik kan u digi2all van harte aanbevelen!
Donna Lei
Donna Lei
2022-04-30
Ik ben zeer te vrede hoe hij mijn website heeft gemaakt , nogmaals dankje en echt een aanrader
Ellen van der Schaft
Ellen van der Schaft
2022-04-19
Digi2all reageert altijd snel, komt met goede ideeën , uitvoering uitstekend , precies zo als ik het bedacht had. Wil Digi2all bedanken voor de fijne samenwerking! Wanneer we weer een website nodig hebben komen we zeker terug.
Laneesha Eersteling
Laneesha Eersteling
2022-04-03
Lars heeft mijn website gemaakt en ik ben er heel tevreden over. Hij had veel geduld en dacht goed mee, hij luisterde naar mijn wensen en liet ze creativiteit erop los. Tot heden als ik Lars nodig heb is hij nog altijd goed bereikbaar en dat waardeer ik zeer! Een samenwerking met Lars is zeker aan te raden!
Wakumkunst “Wakum - Studio 1985” Scheveningen
Wakumkunst “Wakum - Studio 1985” Scheveningen
2022-04-01
Digi2all heeft een website gemaakt voor mij. Ik ben uiterst tevreden!!
Mirjam Mulder
Mirjam Mulder
2022-03-29
Zeer professioneel bedrijf die een prachtige website voor ons vakantiehuis heeft gebouwd. Hij nam me 'bij de hand' bij het doorlopen van de stappen voor het beste resultaat. Ook dacht hij mee in het maken van een mooie lay-out. Tevens luisterde hij naar onze wensen. Hij reageert snel en zeer correct. Zeker een aanrader.
Aafke Oostijen
Aafke Oostijen
2022-03-29
Heeft mij snel en met veel kennis geholpen met het maken van mijn website.
Bjorn de jong
Bjorn de jong
2022-03-15
Lonneke Furst
Lonneke Furst
2022-03-15
Lars heeft het begin van mijn webshop gemaakt. Hij was duidelijk en snapte gelijk wat ik wilde, Hij vondt het volgens mij een te simpel idee, maar zei er verder niets van en kwam mij tegemoed met al zijn hulp en geduld. Ook maakte hij 6 video bestandjes waarin ik kon zien hoe ik categorieen kon maken , fotos kon toevoegen etc. Bedankt Lars!

VRAAG & ANTWOORD

Veelgestelde vragen

Dat is een vraag die veel mensen stellen. Het antwoord hierop is simpel: dat verschilt. Wij bouwen websites vanaf €145. Echter is ieder website uniek, heeft zijn eigen doelen en functionaliteiten. Daarnaast kan een website uit 1, 5, 10 of veel meer pagina’s bestaan. Kortom, wil je een specifiek bedrag horen? Neem dan gerust contact met ons op om je wensen te bespreken! Of bekijk hier onze gedetailleerdere prijsindicaties.

Al onze websites worden gebouwd in WordPress. WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld. Daarnaast biedt het veel verschillende mogelijkheden aan. Ook zorgt WordPress ervoor, dat na de oplevering van je website,  het gemakkelijk is om de website zelf te beheren.

Wij vragen onze klanten om de teksten en foto’s zelf bij ons aan te leveren. Op deze manier heb je zelf volledig de controle over wat je wilt overbrengen naar je bezoekers. Daarnaast kun je hierdoor zelf kiezen, om je teksten zelf te schrijven (gratis) of opzoek te gaan naar een betaalde tekstenschrijver. 

Jazeker! Het is zeer eenvoudig om na oplevering de teksten en foto’s aan te passen op je website. Met behulp van onze instructievideo, kan iedereen dit eenvoudig doen!

Digi2all zoekt de optimale balans binnen jouw wensen en budget. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat er nauw contact is tussen de ontwerpers en klanten, zodat alle wensen goed besproken kunnen worden. Ook doen wij niet aan een maximaal aantal correctierondes. 

Dit kan uiteraard verschillen. Daarnaast is dit ook afhankelijk van de communicatie met de klant. We streven ernaar om een one-page website binnen 1 week af te hebben. Een website die bestaat uit 5 pagina’s, binnen 2 weken.

Momenteel beiden wij nog niet onze eigen hostingservice aan. De hosting + domeinnaam kun je dus zelf regelen. Op deze manier heb je ook zelf controle over je kosten.

Mocht je dit ingewikkeld vinden, geven wij graag vrijblijvend advies voor de juiste hosting en domeinnaam. Geen probleem!

Klein onderhoud, het wijzigen van woorden, korte teksten en dergelijke, wordt tot 2 weken na oplevering van een nieuwe door Digi2all geleverde website gratis uitgevoerd mits de opzet en inhoud van de website of de diverse onderliggende pagina’s op hoofdlijnen identiek blijven.

Mocht je graag een grote aanpassing willen aan je website, zullen we een optimaal balans vinden binnen je wensen en budget.

Wij werken altijd met een 50% aanbetaling en 50% afbetaling. 

Nee. Ons doel is om een website te maken waar onze klanten 100% tevreden mee zijn. Tijdens het ontwerpen, zal de klant regelmatig de mogelijkheid krijgen om feedback te geven. Wanneer we uiteindelijk bij een definitief ontwerp zijn waar de klant tevreden mee is, zal de website daadwerkelijk gebouwd worden in WordPress.

× Vragen? Chat met Lars.