Dailyhomecare.nl

Bij Daily Homecare geloven we in het belang van een thuis vol warmte en vertrouwdheid. Daily Homecare is gericht op kortdurige en langdurige zorgverlening op maat. Onze doelgroep is divers en wij streven ernaar om de juiste hulpverlening te bieden. Bij ons staan cliënten centraal en samen met betrokken professionals pakken wij samen alles aan. We streven ernaar om de beste op maat gemaakte zorg bij u thuis te brengen, zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw eigen vertrouwde omgeving.

Het resultaat

We zijn er trots op dat we de nieuwe website hebben mogen ontwerpen en bouwen voor Daily Homecare, een organisatie die zich inzet voor het welzijn van mensen in hun eigen vertrouwde omgeving. Het was een bijzondere uitdaging om een website te creëren die niet alleen hedendaags en overzichtelijk is, maar ook het vertrouwen uitstraalt dat zo cruciaal is in de zorgsector.

Wij hebben ons volledig ingezet om de waarden en missie van Daily Homecare op de juiste manier over te brengen. Met een zorgvuldig gekozen kleurenpalet en een strakke lay-out hebben we een website gemaakt die de warmte en toewijding van Daily Homecare weerspiegelt.

De nieuwe website omvat zes pagina’s, waar bezoekers eenvoudig informatie kunnen vinden over de verschillende diensten die Daily Homecare aanbiedt. Bovendien hebben we een geïntegreerd vacaturesysteem toegevoegd, waardoor het beheren en toevoegen van nieuwe vacatures een fluitje van een cent is geworden. Dankzij deze nieuwe website kan Daily Homecare hun diverse doelgroep beter bereiken en de juiste zorgverlening op maat aanbieden.

Met ons aan de slag?

Is jouw bedrijf klaar voor de volgende stap? Begin vandaag samen met ons!

Ontvang 5 gratis persoonlijke tips om jouw website direct te verbeteren!

Wil je waardevolle inzichten krijgen over hoe je jouw huidige website kunt verbeteren? Laat je gegevens achter en ontvang een gratis persoonlijke video waarin wij 5 praktische tips delen om jouw online aanwezigheid te optimaliseren.