Webdesignbureau Amsterdam

Contact Digi2all

5/5

5 / 5 sterren op basis van 16+ beoordelingen

 

Neem contact met ons op

Wil je vrijblijvend een offerte ontvangen? Heb je vragen, of wil je jouw wensen bespreken? Vul dan onderstaande formulier in. Wij helpen je graag verder.

Krijg binnen 24 uur antwoord van Lars

  • Binnen 24 uur in je inbox
  • 100% gratis en vrijblijvend
  • Persoonlijk advies van Lars
  • 5 / 5 sterren op basis van 16+ beoordelingen
Sonja Koeleman
Sonja Koeleman
2022-05-01
Samen met Digi2all een prachtige website gemaakt voor een vakantiehuis in Medemblik. Een prettig bedrijf om mee samen te werken. Goede ideeën en oplossingen. Ik kan u digi2all van harte aanbevelen!
Donna Lei
Donna Lei
2022-04-30
Ik ben zeer te vrede hoe hij mijn website heeft gemaakt , nogmaals dankje en echt een aanrader
Ellen van der Schaft
Ellen van der Schaft
2022-04-19
Digi2all reageert altijd snel, komt met goede ideeën , uitvoering uitstekend , precies zo als ik het bedacht had. Wil Digi2all bedanken voor de fijne samenwerking! Wanneer we weer een website nodig hebben komen we zeker terug.
Laneesha Eersteling
Laneesha Eersteling
2022-04-03
Lars heeft mijn website gemaakt en ik ben er heel tevreden over. Hij had veel geduld en dacht goed mee, hij luisterde naar mijn wensen en liet ze creativiteit erop los. Tot heden als ik Lars nodig heb is hij nog altijd goed bereikbaar en dat waardeer ik zeer! Een samenwerking met Lars is zeker aan te raden!
Wakumkunst “Wakum - Studio 1985” Scheveningen
Wakumkunst “Wakum - Studio 1985” Scheveningen
2022-04-01
Digi2all heeft een website gemaakt voor mij. Ik ben uiterst tevreden!!
Mirjam Mulder
Mirjam Mulder
2022-03-29
Zeer professioneel bedrijf die een prachtige website voor ons vakantiehuis heeft gebouwd. Hij nam me 'bij de hand' bij het doorlopen van de stappen voor het beste resultaat. Ook dacht hij mee in het maken van een mooie lay-out. Tevens luisterde hij naar onze wensen. Hij reageert snel en zeer correct. Zeker een aanrader.
Aafke Oostijen
Aafke Oostijen
2022-03-29
Heeft mij snel en met veel kennis geholpen met het maken van mijn website.
Bjorn de jong
Bjorn de jong
2022-03-15
Lonneke Furst
Lonneke Furst
2022-03-15
Lars heeft het begin van mijn webshop gemaakt. Hij was duidelijk en snapte gelijk wat ik wilde, Hij vondt het volgens mij een te simpel idee, maar zei er verder niets van en kwam mij tegemoed met al zijn hulp en geduld. Ook maakte hij 6 video bestandjes waarin ik kon zien hoe ik categorieen kon maken , fotos kon toevoegen etc. Bedankt Lars!

VRAAG & ANTWOORD

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Ieder website is uniek en heeft zijn eigen functionaliteiten. Afhankelijk van jouw wensen kunnen wij een prijs opstellen. Wanneer we een eenvoudige website bouwen die bestaat uit grofweg 5-6 pagina’s zonder maatwerk functionaliteiten dan kost dat ongeveer 850 euro. Wanneer er veel unieke pagina’s gebouwd moeten worden met diverse functionaliteiten zoals meertaligheid, webshops en/of andere maatwerk modules, dan liggen de kosten grofweg tussen de 1000– 2000 euro.

Wil je een specifiek bedrag horen, waarmee we rekening houden met jouw wensen en budget? Dan kun je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen

Al onze websites worden gebouwd in WordPress. WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld. Daarnaast brengt WordPress veel voordelen met zich mee. Zo zijn WordPress websites gemakkelijk te beheren, is het SEO vriendelijk, vertrouwd en veilig. Daarnaast is WordPress volop in beweging en blijft het zich ontwikkelen.

Wij vragen onze klanten om de teksten en foto’s zelf bij ons aan te leveren. Op deze manier heb je zelf volledig de controle over wat je wilt overbrengen naar je bezoekers. Daarnaast kun je hierdoor zelf kiezen, om je teksten zelf te schrijven (gratis) of opzoek te gaan naar een betaalde tekstenschrijver. 

Jazeker! Het is zeer eenvoudig om na oplevering de teksten en foto’s aan te passen op je website. Met behulp van ons meegeleverde instructievideo, kan iedereen dit eenvoudig doen!

Ten eerste, zijn wij een kleinschalig en jong gedreven team. Wij vinden het belangrijk dat we ieder project genoeg aandacht kunnen geven. Afraffelen is een ‘no-go’. Daarom doen wij maximaal zo’n 5 projecten tegelijk, in tegenstelling tot grotere webdesignbureaus. Door ons kleinschaligheid heb je tijdens de samenwerking nauw contact met de bouwer van je website. Hierdoor kun je een website verwachten die voldoet aan jouw wensen.

Er zijn genoeg designbureaus waar je een website kan laten maken. Sommige hiervan gebruiken voor iedere klant hetzelfde template. Of ze hebben een bepaald aantal correctierondes, waardoor je opeens niet meer je mening kan geven over het proces van het project. Dit is waar wij niet achterstaan. Ieder website moet uniek zijn, en het identiteit van de organisatie uitstralen. Wij willen organisaties een website geven die met aandacht is gemaakt en waar ze daadwerkelijk mee kunnen groeien. Wil je een website door ons laten maken? Neem dan gerust contact met ons op!

Naast het tempo waarmee wij werken, hangt dit ook af van de communicatie met de klant. We streven ernaar om een one-page website binnen 1 week af te hebben. Een website die bestaat uit 5 pagina’s, binnen 2 à 3 weken.

Ja! Wij begrijpen dat het voor een organisatie fijn is om taken als hosting, domeinregistratie en onderhoud van de website over te laten aan ons. Op deze manier ben je hier als organisatie geen tijd aan kwijt, en weet je zeker dat je website goed up-to-date blijft. Daarnaast is het uiteraard ook fijn om alles op 1 locatie te hebben.

Wil je dit liever zelf regelen? Dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Klein onderhoud, het wijzigen van woorden, korte teksten en dergelijke, wordt tot 2 weken na oplevering van een nieuwe door Digi2all geleverde website gratis uitgevoerd mits de opzet en inhoud van de website of de diverse onderliggende pagina’s op hoofdlijnen identiek blijven.

Mocht je graag een grote aanpassing willen aan je website, kun je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Wij werken altijd met een 50% aanbetaling. Zodra de website klaar is om live te gaan, wordt de andere 50% betaalt. 

Nee. Ons doel is om een website bouwen die voldoet aan de wensen van onze klanten. Communicatie is hierbij belangrijk. Tijdens het ontwerpen, zal de klant regelmatig de mogelijkheid krijgen om feedback te geven. Wanneer we uiteindelijk een ontwerp hebben waar de klant tevreden mee is, zal de website daadwerkelijk gebouwd worden in WordPress. Dit doen wij op een test-locatie. Hierdoor kunnen we tijdens het bouwen een linkje delen, zodat je zelf ook de website kan bekijken, tijdens het project.

× Vragen? Chat met Lars.