Clownpepe.nl

Clown Pepe trekt al jaren door het land om kinderen te vermaken met zijn voorstellingen. Zijn voornaamste bezigheid is het goochelen op kinderpartijtjes bij de kinderen thuis, waarbij hij de kinderen meeneemt in de wonderlijke wereld van het goochelen.

Het resultaat

Wij presenteren met trots ons meesterwerk: de betoverende website voor Clown Pepe. Toen deze vrolijke artiest bij ons aanklopte met zijn verouderde en onhandige website, konden we niet wachten om zijn digitale aanwezigheid nieuw leven in te blazen. Met een speelse ontwerpstijl hebben we een levendige en gebruiksvriendelijke website gecreëerd die Clown Pepe’s persoonlijkheid perfect weerspiegelt. Elk van de 16 pagina’s is doordrenkt met ondeugende grapjes en verrassingen, waardoor bezoekers van begin tot eind worden geëntertaind. Het was een geslaagd project!

Met ons aan de slag?

Is jouw bedrijf klaar voor de volgende stap? Begin vandaag samen met ons!

Ontvang 5 gratis persoonlijke tips om jouw website direct te verbeteren!

Wil je waardevolle inzichten krijgen over hoe je jouw huidige website kunt verbeteren? Laat je gegevens achter en ontvang een gratis persoonlijke video waarin wij 5 praktische tips delen om jouw online aanwezigheid te optimaliseren.