Casa Sacha: Website

Over de opdrachtgever

Toen de nichten Elisabeth en Ilona voor het eerst in Portugal kwamen werden ze direct verliefd op het land, de omgeving en het huis. Casa Sacha voelde meteen voor hun als thuis. Dit gevoel wilden ze ook aan andere vakantiegangers geven. Zo is vakantievilla Casa Sacha ontstaan!

De situatie

Ilona & Elisabeth hadden moeite met het aantrekken van nieuwe klanten en wilden een groter bereik. Ons team heeft een professionele website ontworpen & ontwikkeld, die hun specifieke behoeften aansloot en hun doelstellingen verwezenlijkte. Resultaat: een groter bereik en meer klanten voor Ilona & Elisabeth.

Het resultaat

Wij zijn trots op de website die we voor Ilona & Elisabeth hebben mogen ontwikkelen. De website is opgebouwd uit vijf unieke pagina’s die specifiek zijn ontworpen om de sfeer en de kleuren van de villa weer te geven. Het doel was om een professionele en aantrekkelijke website te creëren die de villa op een prachtige manier presenteert. De website is beschikbaar in drie talen – Duits, Nederlands en Engels – zodat gebruikers van over de hele wereld de website gemakkelijk kunnen begrijpen en gebruiken. Door gebruik te maken van prachtige foto’s, willen we bezoekers een echt gevoel geven van de villa en de omgeving. We zijn er trots op om te kunnen zeggen dat we deze website hebben ontworpen om Casa Sacha te helpen meer bereik en klanten te genereren.

Vraag nu een offerte aan en ontvang binnen 24 uur reactie van Lars