beckerswoodandsteel.com

Al onze producten bestaan uit een combinatie van hout en staal. Waar hout warmte en sfeer in huis brengt, brengt staal een stoere en industriële uitstraling. Kortom, een perfecte combinatie alsook een eindeloze combinatie. Denk hierbij aan eettafels, salontafels, bijzettafels, wanddecoratie, kasten, dressoir, bankjes, bartafels en ga zo maar door.

Het resultaat

We stellen graag onze nieuwste prestatie voor: de moderne website voor Beckers Wood & Steel. Met hun specialiteit in het combineren van hout en staal in meubels zochten ze een nieuwe website dat hun unieke stijl weergeeft. Onze website, bestaande uit 5 pagina’s, toont hun gevarieerde assortiment, van eettafels tot wanddecoratie, en legt de nadruk op de warmte van hout en de industriële uitstraling van staal.

We hebben de site ontworpen om bezoekers de kwaliteit van Beckers Wood & Steel te laten zien, voornamelijk via afbeeldingen die de details van elk stuk laten zien. Onze aanpak beoogt zowel informatief als visueel aantrekkelijk te zijn.

Daarnaast bieden we hosting en onderhoudsdiensten aan, waardoor Beckers Wood & Steel zich kan concentreren op hun kernactiviteiten. Kortom, een project waarbij we samenwerken om online succes te behalen. Bekijk gerust de website om te zien hoe we hun meubels en stijl tot leven hebben gebracht. Voor uw eigen online project staan we klaar om uw visie te realiseren. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we je kunnen helpen.

Met ons aan de slag?

Is jouw bedrijf klaar voor de volgende stap? Begin vandaag samen met ons!

Ontvang 5 gratis persoonlijke tips om jouw website direct te verbeteren!

Wil je waardevolle inzichten krijgen over hoe je jouw huidige website kunt verbeteren? Laat je gegevens achter en ontvang een gratis persoonlijke video waarin wij 5 praktische tips delen om jouw online aanwezigheid te optimaliseren.