Anthonykruijverfitness.nl

Anthony Kruijver is een bekende fitness, fashion & lifestyle influencer van Nederland. Hij heeft 144.000 abonnees op YouTube en 76.000 volgers op Instagram. Naast het entertainen van zijn volgers helpt hij ze ook met personal training en op maat gemaakte trainings- en voedingsschema’s.

Het resultaat

Anthony Kruijver was op zoek naar een nieuwe website die zijn persoonlijke trainingen, merchandise, trainings- en voedingsschema’s op een effectieve manier aan zijn volgers kon presenteren. Zijn oude website was verouderd, niet meer functioneel en niet meer beveiligd, wat betekende dat hij op zoek was naar een nieuwe oplossing.

Dat is waar wij in beeld kwamen. Wij bouwden een nieuwe website voor Anthony die niet alleen aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk was, maar ook beveiligd en volgens de laatste technische standaarden was opgebouwd. Nu kan Anthony zijn volgers op een eenvoudige manier toegang geven tot zijn personal trainingen, merchandise, trainings- en voedingsschema’s, zodat zij hun doelen kunnen bereiken.

Samen met Anthony Kruijver ontwikkelden we een one-page website die precies aan zijn vereisten voldeed. Met behulp van een geïntegreerde webshop kunnen volgers eenvoudig producten bestellen en betalen via iDEAL. Daarnaast bieden we Anthony een automatisch werkend contactformulier, zodat zijn volgers hem gemakkelijk kunnen bereiken.

Daar bleef het niet bij. Wekelijks helpen we ook het YouTube-kanaal van Anthony te onderhouden door middel van grafische vormgeving. Of het nu gaat om het ontwerpen van banners en thumbnails voor zijn video’s, wij zijn er om Anthony’s visuele uitstraling op het internet te verbeteren.

Met ons aan de slag?

Is jouw bedrijf klaar voor de volgende stap? Begin vandaag samen met ons!