adodak.nl

ADODak is een dakdekker in Den Bosch die gespecialiseerd is in het aanleggen van platte kunststof daken. Daarnaast brengen wij singles aan op hellende daken. Ook zijn wij gespecialiseerd in het bedekken van vijvers en zwembaden.

Het resultaat

Toen ADODak, een gevestigde naam in de dakdekkersbranche, ons benaderde met de vraag naar een modernere en effectievere online aanwezigheid, waren we enthousiast om aan hun verwachtingen te voldoen. Door een evenwichtige ontwerpbenadering te hanteren, hebben we een website gecreëerd die zowel informatief als gebruiksvriendelijk is, met aandacht voor conversieoptimalisatie.

De startpagina vormt het centrale knooppunt van de website, met een gestructureerd ontwerp dat de belangrijkste diensten van ADODak belicht. De doordachte plaatsing van oproepen tot actie en heldere navigatiepaden moedigt bezoekers aan om verder te verkennen en direct contact op te nemen.

Met in totaal 20 pagina’s hebben we de verschillende aspecten van ADODak’s diensten uitgebreid in kaart gebracht. Of het nu gaat om platte kunststof daken, shingles op hellende daken of gespecialiseerde bedekkingen voor vijvers en zwembaden, elke pagina is gericht op het verstrekken van nauwkeurige informatie aan potentiële klanten.

De geïntegreerde nieuwsblog biedt ADODak de mogelijkheid om regelmatig relevante artikelen toe te voegen zonder afhankelijk te zijn van externe technische ondersteuning. Hierdoor kunnen ze hun branche-expertise delen en klanten op de hoogte houden van belangrijke ontwikkelingen.

Naast het ontwerp en de ontwikkeling zijn we ook verantwoordelijk voor het hosten en onderhouden van de website. We zijn er trots op dat we een partnerschap hebben opgebouwd met ADODak en blijven streven naar een vlotte online ervaring voor hun bezoekers.

Met ons aan de slag?

Is jouw bedrijf klaar voor de volgende stap? Begin vandaag samen met ons!

Ontvang 5 gratis persoonlijke tips om jouw website direct te verbeteren!

Wil je waardevolle inzichten krijgen over hoe je jouw huidige website kunt verbeteren? Laat je gegevens achter en ontvang een gratis persoonlijke video waarin wij 5 praktische tips delen om jouw online aanwezigheid te optimaliseren.